A Szaturnusz és az Uránusz, valamint a Jupiter és a Plútó még mindig a legjobb fényszögben
A Szaturnusz és az Uránusz, valamint a Jupiter és a Plútó még mindig a legjobb fényszögben áll. Két ilyen hosszú, hatékony és kellemes bolygóállás ritkán fordul elő. Pozitív várakozással tekinthetünk előre, és még jobban meg kell nyílnunk az élet felé. Nagyszerű napok elé nézünk. Ám a szerencse mindenki számára mást jelent. Ezen a héten jobban figyeljünk az üzleti lehetőségekre, a reklámokra, fejlesztésekre. Ideális az idő a banki egyeztetésekre, információk beszerzésére kölcsönökkel kapcsolatban, ingatlanvásárlásokra.

A Jupiter és a Plútó kapcsolatát felfoghatjuk hatványozott szerencsének is, és ez azt jelenti, hogy minden, ami a jövőnkkel kapcsolatos, gyorsan tud növekedni és pozitív irányba fejlődni. Segít ez a fényszög szilárd meggyőződéseket érlelni magunkban, amelyek viszont a jövőbeli szerencse alapját képezhetik.

Aki a kedvesével valamit meg akar mozgatni, és vele el akar indulni egy új és szebb jövő felé, az most kihasználhatja ezt a fényszöget, hogy társát meggyőzze erről. Ezek a jó és csodálatos égi jelek végül azért is vannak itt, hogy elképzelhessük, merre fordítsuk az életünk kormánykerekét.

Az álmok, az elképzelések, a vágyak építik a holnapot! Tervezzünk, álmodjunk, lássunk hozzá a válságok felszámolásához, tegyünk kísérletet arra, hogy mindent egy kicsit jobban csináljunk.