Bella Trost, igazi nevén Trost Eszter, közel a negyvenhez lett fitneszbajnok. A hajdani aerobik versenyző négyszeres országos bajnok, valamint világbajnoki és világkupa döntős volt. A versenyzés mellett edzősködött is, újságíró diplomát szerzett és modellkedett.
2004-ben Angliába költözött, ahol tanult és dolgozott, majd amikor a rúdtánc divatja őt is elérte, gyakorolni és néhány hónap múlva belefogott a versenyezésbe. Mind itthon, mind külföldön szép eredményeket ért el. A táncolásba úgy beleszeretett, hogy rúdtánc-oktató papírt is szerzett, tanításba kezdett. 

Órái olyan népszerűek voltak, hogy sokszor csak várólistás várakozás után lehetett bejutni. 2014-ben azonban a Facebook-ot böngészve új szenvedélyre talált. Egyik barátnője hihetetlen testátalakuláson ment keresztül, és gyönyörű izmos alakkal színpadi fotókon pózolt. Azonnal kapcsolatba lépett a lánnyal, aki elmondta, hogy fitneszversenyzésbe vágta a fejszéjét. Bella rögtön tudta, hogy ebbe ő is belevág.

Első versenyére aligha volt ideje felkészülni, olyan hirtelen jött, de így is megnyerte az estélyiruha-fordulót, mint a legelegánsabb versenyző. A következő versenyére már tudatosabban, edzővel, színpadi mozgástanfolyammal és professzionális bikinivel készült. 2015-ben megnyerte a Miami Pro 35+ Bikini Modell kategóriát, és a nyitott kor kategóriában másodikként végzett. Ez hihetetlen siker volt, hiszen nála akár 15-20 évvel is fiatalabb lányokat hagyott maga mögött. Rá egy hétre megismételte győzelmét egy másik szövetségben, az Egyesült Királyság-i Pure Elite-ben. 

Az elkövetkezendő években még háromszor tarthatta kezében a legjobb bikini modell versenyzőnek járó trófeát, és számos más versenyről ezüsttel vagy bronzzal, de minimum döntős helyezéssel távozott. Legutóbb győzelmét Los Angeles-ben szerezte a világ egyik legrangosabb federációjánál, a WBFF-nél.

Ezzel nagy álma vált valóra, hiszen Amerikában nyerni különös dicsőséget jelent. következő versenye megint csak Los Angeles-ben lesz. Ezúttal egy meghívásos kulturális szépségversenyre megy novemberben, ahol Magyarországot nemzeti kosztümben és persze fürdőruhában fogja képviselni.

A versenyzés évei alatt Bella táplálkozás-szakértői végzettséget szerzett, és most edzői tapasztalatait és életmódtanácsait szívesen osztja meg másokkal. Így holnap már az ő tanácsai jönnek nektek!

Bellát ITT találod meg az instán, ha követnéd!