Az embereket mindig foglalkoztatja, van e sorsuk, vagy honnan érkeztek erre a földre. Mindenki más és más, és ez a személyiségünkön is jól látszódik. Ha te is úgy érzed, valami különleges van benned, akkor ideje kideríteni, melyik generáció gyermeke vagy: Indigó, Kristály, vagy Szirvárvány?
Ha egy kicsit te is spirituálisabb vagy, akkor ez a cikk neked való! Ugyanis itt most nem a klasszikus értelembe vett személyiségtípusokat vettük sorra, hanem a csillagok segítségét kértük. Függetlenül attól, hogy melyik kategóriába tartozol, minden típusban van nagyon sok közös, valamint sok különbözőség is. Nézzük hát az Indigó, a Kristály és a Szivárvány gyermekek jellemzőit, hogy segítsen eldönteni, te melyik vagy.

Indigó személyiségtípusok

Az Indigók csoportjába az 1970-es években az 1950-es évek végén születettek tartoznak. Úgy tekintenek rájuk, mint egy új alternatíva, új élet létrehozóit, akik az emberiséget távol tartják a harcias gondolkodásmódtól, és békét hoznak a világba. Azonban a harcosok szelleme hasonlít az Indigókéhoz, mivel a becsület fontossága sokszor őket is harciassá teszi. A valóságban az Indigó arra törekszik, hogy felrázza a kormányzatról, az oktatásról, sőt a jogrendszerről szóló hagyományos koncepciókat. Ők azok az anti-mindenféle emberek, akik előkészítették az utat a reformációhoz.

Az indigó gyermekek jellemzői:
- Erős akarat
- Makacs
- Intuitív
- Kreatív
- Türelmetlen
- Érzékeny az igazságtalanságra
- Lázadók, de világos személyes határokkal és értékekkel rendelkeznek, amelyek rendkívül merevek
- Problémáik vannak a hatósággal

Kristály személyiségtípusok

Ezek a gyermekek gyakran indigó szülőknél születtek. Például az anyám egy tiszta Indigó. Az 50-es évek végén született, emberközpontú, és mind emellett tiszta harcos. Mindeközben én? Tiszta Kristály vagyok - olyan csillaggyermekek nemzedékét erősítem, akik sok tekintetben ellentétben állnak az Indigókkal. A kristályos gyermekek főként 1980 és 2010 között születtek, noha néhányan még mindig születnek. A kristályoknak nagy szeme van, amelyek gyakran változtatják a színüket, ezt a "régi lélek" jelének hívják. Ezek a gyerekek szintén nagyon tiszták, toleránsak, birtokolják a türelem és együttérzés képsségeit. Sajnos nagyon érzékenyek is, még az érzékszervi túlterhelésre is, emiatt gyakran nem szeretik a közvetlen kommunikációt, és inkább egyedül vannak.

A Kristály gyermekek jellemzői:
- Általában van egy indigó szülője
- Érzelmes és érzékeny
- Intuitív
- Zenei és művészi
- Gyakran allergiás és más ételérzékenységei vannak
- Szeret egyedül lenni, introvertált
- Gyakran jobb kapcsolatot létesítenek a kisgyermekekkel (főként amikor már idősebbek) és az állatokkal, mint mások
- A kényelem a divat felett áll nála
- Nem bírja a zsúfolt területeket

Szivárvány személyiségtípus

Ők a legújabb csillagok, akik a Földre születtek. Soha nem éltek a 3. dimenzióban vagy ezen a bolygón, a Szivárvány gyermekek még mindig alkalmazkodni próbálnak az élethez amihez gyakran kérik a Kristályok segítségét. Azonban a korábbi generációktól eltérően a Szivárványok azok, akik olyan dolgokban lehetnek mesterek, mint a tánc, harcművészet, zongora, és a nyelvek. A szivárványos gyermekek különbözőek, és még a legmagasabb spirituális szintet képviselik. Olyan „magasak” ezek a gyerekek, hogy még az Indigók is gyakran nehezen értik meg őket.

A szivárvány gyermekek jellemzői:
- Gyakran úgy tűnik, hogy a saját világukban élnek
- Gyorsan tanulnak
- Szeretetteljes és a nagylelkű
- Könyörületes
- Energikus
- Kommunikációs problémák fiatal korban
- Nagyon bátor és határozott