Photoshoppal megalkották néhány sztár időskori portréját.
A Photoshop szinte mindenre képes: nemcsak, hogy egy gombnyomásra tökéletes külsőt varázsol az embernek, hanem még azt is megtudhatjuk neki köszönhetően, hogy néz ki majd a kedvesünkkel közös gyermekünk, vagy éppen azt is, milyenek leszünk idősebb korunkra.

Néhány orvos most kifejlesztette a The Future Face nevű alkalmazást, mellyel még pontosabb képet kaphatunk arról, hogy nézünk majd ki tíz, húsz vagy éppen 35 év múlva. Dr. Julian De Silva sztárok képein keresztül mutatta be az applikációt, ami élettani sajátosságokat is vizsgál: például azt is figyeli, hogy az illető dohányzik-e, ez ugyanis megsürgeti az öregedést.

Katalin hercegné, Meghan hercegné, Harry herceg, Kate Moss és Harry Styles fotóján mutatta be a változást - az eredmény pedig magáért beszél. Mi legalábbis simán el tudjuk képzelni, hogy Katalin ilyen bájos legyen nagymamaként is!
Katalin hercegné hatvanévesen is tüneményes lesz - nagyon hasonlít majd az édesanyjára.
Meghan a génlottó nagy nyertese: egészséges életmódot folytató félvérként nagyon sokáig meg sem látszanak majd az öregedés nyomai az arcán.
Harry herceg nem lesz olyan szerencsés, mint a felesége. Bár szerintünk idősebben is sármos lesz, kicsit hasonlít majd nagyapjára, Fülöp hercegre.
Kate Moss-nak nem tesznek jót a partizással és dohányzással töltött évek, ezért hamar megöregszik a bőre.
Harry Styles sem lesz sokáig babaarcú - legalábbis a program tervezői szerint.