Radics Gigi három hónapja van együtt az amerikai színész-modellel.
Radics Gigi újra szerelmes. Az énekesnő áprilisban árulta el, hogy három és fél év után szakítottak a párjával. Norbertről annyit lehetett tudni, hogy tíz évvel idősebb Giginél, és az édesapja egyik zenész barátja. 

- Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de be kellett látnunk, hogy már nem működik tovább a kapcsolatunk, így szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat. Átbeszéltünk mindent, és a különválás mellett döntöttünk - mondta akkor a Blikknek Radics Gigi. 

A zongorista Norberttel februárban váltak külön az útjaik, ezt követően az énekesnő Amerikába utazott, az ott eltöltött két és fél hónapban megpróbálta túltenni magát a szakításon. Májusban egy megasztáros kollégájával, Talán Attilával hozták össze, miután közös fotót is posztoltak Los Angeles-ből, de kiderült, csak barátok, és Attila az énekesnő új lemezére készített egy szerelmes dalt. A 22 éves Gigi Csendes-óceán partján forgatott klipje ugyanakkor meghozta számára a szerelmet is: az egyik statisztával habarodtak egymásba. 


A bahamai származású Kai Strachannel, aki modell és színész, nagyon szeretik egymást, árulta el a Blikknek Radics Gigi, aki bővebben nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről, de az énekesnő egy barátnője bőbeszédűbb volt, amikor a napilap kérdezte. 

- Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek! Még kint, Los Angeles-ben ismerkedtek meg, ahol Gigi a videoklipjét forgatta. Kai statiszta volt, és, mivel voltak közös jeleneteik, sokat beszélgettek. Gigi már akkor tudta, hogy ennek még nincs vége. Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni. Egész nap a telefonon lógnak, üzeneteket küldenek egymásnak.

A barátnő azt is elmesélte, hogy Kai augusztus elején azzal lepte meg Gigit a születésnapján, hogy váratlanul Budapestre utazott. Egy hetet töltött Magyarországon, az énekesnő családjánál lakott, akik nagyon megszerették a fiatalembert.