Amikor magunk mögött hagyjuk az augusztust és vele a nyarat is, nosztalgikus hangulatba kerülünk, és sorra idézzük fel az elmúlt hónapok szép emlékeit. Attól azonban, hogy a naptárban lapoztunk, még nem múlt el a romantika ideje, sőt! 
Ami azt illeti, most ért csak ide igazán. A szeptember idén kimondottan a mélyülő, komolyra forduló, vagy épp villámcsapásszerűen bekövetkező szerelmekről szól.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha párban vagy, kedveseddel a hónapban különösen a hálószobában tapasztalhatjátok a kettőtök közt lévő tökéletes összhangot. A mindennapok során is a szokásosnál gördülékenyebben mennek dolgaitok az irigylésre méltó szellemi szinkronnak is köszönhetően. Szingliként szeptemberben azt érzed majd, kerek a világ úgy is, ha nincs párod. Ez az az állapot, aminek el kell érkeznie ahhoz, hogy Cupido végre nyilat rántson, és célba vegyen téged. Egy nyári flörtöd köszön vissza egy sietős napon, és randizgatásban folytatódik a dolog. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kedveseddel még élénken élnek bennetek a nyári emlékek, és további hasonlókra szomjazhattok. Nincs mire várni: a szeptember romantikája számos újabb kalandra, élményre, kirándulásra, utazásra ad alkalmat. Minden ilyen egyre közelebb visz titeket egymáshoz.

Szingliként nincs miért aggodalmaskodnod a szerelem terén, hiszen belső hangod mindig megsúgja neked, mit tegyél. Ha új jelölt bukkanna fel, akkor csak erre kell hallgatnod, és hagynod, hogy vezessen. Meg is eshet, hogy valaki képbe kerül szeptemberben.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szeptemberben kedvesed és közted a kommnikáció terén és egymás megértése terén következik be egy jól tetten érhető változás, mely tartósnak bizonyul, és amely sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi kapcsolatotokat. Nincs, amit ne tudnátok megbeszélni.

Ha épp nincs párod, azt érezheted, valami van a levegőben. Nem tévedsz, hisz a szerelem már szinte karnyújtásnyira van tőled. Csak kis idő kérdése, hogy végre megismerd őt, akivel elsöprő szerelem fog várni. Lehet az is, hogy már ismered, de nem tudod, hogy vonzódik hozzád.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Romantikusabb hangulatban aligha lehetnétek, és ez részint a csodás közös nyárnak köszönhető, ami kedvesed és mögötted van. Az érzelmeitek tetőfokára hágnak, hiszen nyáron szorosabbra fűződött köztetek a kötelék: lehet, hogy egy szintet feljebb léptek.

Egyedülállóként hó elején újra összefutsz a pasival, aki nyáron egészen levett a lábadról. Különös szerencsédért igen hálás leszel, és ezúttal, ha ügyes vagy, nem is szalasztod el a kínálkozó lehetőséget, hogy megismerkedjetek. Ő is szimpatizálhat veled.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Azt, hogy szeptemberetek nyugodt és vitáktól mentes lesz, főleg annak köszönhetitek, hogy a konfliktusmegoldás terén fejlődést mutat kapcsolatotok. Mielőtt bármilyen veszekedés elharapódzna, már át is beszéltétek a dolgot.

Ha egyedülálló vagy, meglepetésként ér szeptemberben, hogy egyik férfiismerősöd félreérthetetlen jeleket küld neked. Bár eddig így nem gondoltál rá, most magad is más szemmel kezded nézni. Ebből még bármi lehet!

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Bár szeptemberben jöhet valaki, aki harmadikként szívesen látna titeket külön, nincs ember, aki a szerelmetekbe egykönnyen belerondíthatna. A nyár jót tett nektek, mind testileg, mind lelkileg tökéletes harmóniát ajándékozott nektek. Ha szingli vagy, egy ismerősöd ismerősén akad meg a szemed a közösségi oldalon. Ne késlekedj, nyomozz kicsit, és tudj meg többet róla! Közös ismerősötök révén módotok lehet megismerkedni a közeljövőben. Használd ki a szerencséd, hogy valaki első látásra ennyire megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Párban szeptemberben egy nagyobb kérdésben vagy probléma kapcsán kell közösen megoldást találnotok. Az elmúlt nyári hetek pihentető, meghitt volta a számotokra óriási energiát adott, ami most jól fog jönni nektek. Játszi könnyedséggel boldogulni fogtok.

Szingliként szeptemberben újra fellángol benned a vonzalom valaki iránt, akit nyáron ismertél meg. Noha azt hihetted akkor, nincs esély többre jó ismeretségnél, most kiderül, valójában az illetőre is nagy hatással voltál. Közeleg egy nagy szerelem? Kiderül!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pároddal szeptemberben többször is féltékenység zavarhatja meg nyugalmatokat, de ez is csak fokozni fogja a köztetek lángoló szenvedélyt. A ti szívetekben még mindig nyár van, és ez így is fog maradni, nemcsak szép emlékeitek, de mély érzelmeitek okán is.

Egyedülállóként lehet egy jelölted, akit nyáron láttál először vagy ismertél meg. Jó hír, hogy ősszel tucatnyi infó birtokába jutsz róla, ami tovább formálja róla alkotott képed. Óvakodj attól, hogy higgy a magad megálmodta képnek: hamarosan valós énjét is megismered, kis türelem!

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A hónapban, ha nem vagytok házasok, a házassággal, ha azok vagytok, a gyerekvállalás kérdésével nyaggatnak titeket gyakran. Ne reagáljátok túl, haladjatok csak a ti tempótok szerint! Szeretteitek érdeklődésében pedig leljétek meg a jó szándékot!

Szingliként szeptemberben az online ismerkedés hozhat neked sikert. Túl a nyáron, amikor tűkön ülve várhattad a nagy szerelmet, a sors talán éppen annak az illetőnek tarthatta fenn a helyet életedben, akit most ismersz majd meg. A nyárra remélt szerelem most jöhet el.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Közös beruházás merül fel közted és párod közt, ami anyagi kérdések alapos átbeszélését igényli. Most fény derül rá, hogy milyen jól működtök együtt ilyen téren. A hónap egyébként egy kellemes kiruccanást is ígér a szeptemberi romantikában.

Egyedülállóként munkád kapcsán ismersz meg egy jóképű férfit, akit azonban mindenképp fontold meg, érdemes-e meghódítanod, tekintve, hogy karriered is érintheti a dolog. Ha úgy ítéled meg, nincs okod aggódni, már egyetlen mosoly is sikert hozhat.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egymás családjával vagy barátaival mélyül kapcsolatotok, ami egy időben a ti kettőtök szerelmét is még szorosabbra fűzi. Szeptemberetek egyébként nosztalgiával teli is lesz, nyári emlékeitek újabb kalandokra csábítanak az eljövendő őszben.

Ha szingli vagy, szeptemberben kicsit nehezebb lehet a dolog, és bosszanthat az is, hogy a nyárba fektetett reményeid sem valósultak meg. Ne aggódj, minden okkal történik úgy, ahogy. Számodra az ősz hozhatja el a várva várt változást, akár már szeptemberben is.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pároddal egyre mélyül kapcsolatod, köszönhetően annak, hogy őszintén és tabuk nélkül képes vagy előtte megnyílni, ő pedig előtted. Több időtök lesz a szokásosnál kettesben, ami visszaidézi a nyári kikapcsolódás romantikáját.

Egyedülállóként egy új szerelem lehetősége merül fel, ami még nyár végén kúszott be életedbe. Érdeklődésed fokozódik, és ez a másik fél irányából is hasonlóképpen lehet. A lényeg, hogy vállald vonzalmad: ha úgy teszel, mintha nem tetszene, az ovis módszer, és nem vezet sehová.