A nők félnek tőle, vagy csak egyszerűen nem vesznek tudomást a táplálékkiegészítőkről. Tudd meg te is, hogy miért érdemes ezeket a készítményeket használnod!

A nők nem adnak esélyt ezeknek a termékeknek 

A nők többsége a táplálékkiegészítőknek egyszerűen nem ad esélyt. Pedig a táplálékkiegészítők szedése nőknek ugyanúgy ajánlott, mint például a gyerekeknek. A gyártók egyre inkább próbálják megszerettetni a nőkkel is ezeket a termékeket, a rózsaszín, hívogató dobozokkal, de valahogy mindig félve gondolnak ezekre a termékekre.

Valószínűleg ott kezdődik az egész probléma, hogy te sem ismered a táplálékkiegészítőket, nem tudod, hogy kell-e ez neked, és azt sem, hogy mire valók ezek a termékek. Ehhez szuper segítséget kaphatsz a Fitwebshop oldalán. Ha IDE kattintasz, kérdezhetsz is bátran, a szakértők biztosan válaszolnak a kérdésedre.

A természetes választás

A diétázók körében egyre népszerűbbek az ördögnyelv kivonatot tartalmazó termékek. A Dr. Chen ördögnyelv kivonata a zöld tea jótékony hatásait is tartalmazza. Egy tanulmány szerint 8 hét alatt akár 2,5 kg zsírtól is megszabadulhatsz a segítségével.

Nem tartalmaz felesleges zsírokat

A fehérjéktől egyáltalán nem kell megijedni, hiszen megtalálható tejtermékekben, húsokban.

A fehérje por abban különbözik, hogy nem tartalmaz felesleges zsírokat és szénhidrátokat, csak tiszta fehérjét, méghozzá a leggyorsabban felszívódó formában, így gyorsan hozzájárul a fejlődéshez.

A fehérjehiányos életmód 

A fehérje nem okoz önmagában tömegnövekedést, és nem szteroid. A fehérjehiányos életmód az anyagcsere lelassulásához vezet, ami megakadályozza a zsírégetést. Edzés után sokan választáj turmix formájában a fehérjebevitelt, és ezzel egy étkezést is helyettesíthetsz! Népszerű, hiszen már nagyon finom ízekben lehet hozzájutni, és az esti órákban sem baj, ha ezt nassolod!

Immunerősítők 

A vitaminok az egyik legfontosabb táplálékkiegészítők, hiszen erősítik az immunrendszert. Mára már rengeteg féle vitamin kapható a boltokban, de kifejezetten nőknek is készülnek már különböző termékek.

Már olyan vitaminok is kaphatók, amivel a körmök és a haj szépsége is megőrizhető.

Nem javasolt!

Nőknek nem annyira javasoljuk ezeket, hiszen ezek a termékek rengeteg szénhidrátot tartalmaznak.

Ha azok közé tartozol, akik egyszerűen nem tudnak hízni, akkor érdemes lehet kipróbálnod, de mindenképp valamilyen fehérjével kombinálva.