Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Székelyné Burai Eleonóra - Aerobix oktató

Oktatási helyszín: 
4225 Debrecen
E-mail: 
buraieleonora@gmail.com
Telefon: 
0620 3587 918

1 megjegyzés:

 1. Hogy vagy .

  Mrs. Elizabeth Gideon Amerikai Egyesült Államokból érkezett az irodámba, mielőtt Indiába indult volna kezelésre, és bemutatott egy Visa ATM-et a nevében, valamint egy UBA VISA CARD VISA ATM-et, amelynek értéke 950 000,00 dollár Súly: 0 2 kg. Méret: 0 kg.

  Ez az UBA VISA CARD VISA ATM fényképmásolata 950 000,00 dollár értékben Súly: 0 2 kg. Méret: 0 kg. Kérjük, küldje el nekünk (e-mailben) személyazonossági okmányának másolatát és teljes aktuális kapcsolattartási címét, hogy ellenőrizhessük, Ön az, aki hazajön a DHL-hez, és kézbesíti az UBA VISA ATM CARD VISA-t dollárban kifejezve 950 000,00 dollár értékben.

  De felhívom a DHL igazgatóját, hogy megtudjam a szállítás költségeit. azt mondták nekem, hogy ez 350 dollárba fog kerülni, és Mrs. Elizabeth Gideon csak 200 dollárt adott, de pénzt veszek el a templomunktól 150 dollárért, hogy befejezzem neked, és ha megkapod az ATM vízumot, el kell küldened pénzt az egyházunkból,

  Szóval holnap megyek a DHL OFFICE-ba. És mondd meg nekik, hogy küldjék el az elérhetőségüket, amit továbbítok nekik.

  Az Atyaisten, a Fiú Isten és a Szentlélek Isten áldása legyen veletek és családotokkal most és mindörökké. Ámen.

  Üdvözlettel,

  Amos Deya lelkész

  E-mail: lonicgarments@gmail.com

  VálaszTörlés