Napjainkban nem túlzottan jellemző, hogy az ismerkedés során kimutatjuk az érzéseinket és a gondolatainkat, így jócskán nehezebbé válik a dolgunk, hogy vajon tetszünk vagy nem tetszünk az adott pasinak. Azonban vannak olyan jelek, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy érdemes-e folytatnunk az ismerkedést.

Fel akarja kelteni a figyelmedet

A férfiak gyakran használják a figyelemfelkeltés eszközét, ha fel akarják hívni magukra egy nő figyelmét. Ez lehet vicces, kellemetlen, játékos, a lényege egyszerűen csak az, hogy ráfigyelj és meg akard ismerni. Tehát ha ezt tapasztalod, akkor mindenképpen küldj felé legalább egy megerősítő mosolyt, hogy tudja, hogy vevő vagy az ismerkedésre.

Ha zavarban van…

Ha egy pasi zavarban van, ráadásul miattunk, akkor biztosra vehetjük, hogy bejövünk neki. Általában az ilyen helyzetek még hízelgőek is számunkra, azonban ne felejtsünk el pár apró jelet küldeni, amiből kiderül számára, hogy szabad a pálya.

Pótcselekvések

Ha ezt látod, hogy igazgatja magán a ruhát, vagy birizgál valami apró kütyüt, akkor biztos lehetsz abban, hogy hatással vagy a pasira. Tipikus jelnek számít a nyakkendő meglazítása, a ruha igazgatása, vagy a beszélgetés közben megjelenő pótcselekvések, mint például a tollával, a pohárral vagy az órájával való játszadozás. Ha azonban azt veszed észre, hogy gyakran az arcához, vagy az ajkához ér, akkor abszolút nincs mitől félned, hiszen ez azt jelzi, hogy valószínűleg miattad hevesebb lett a véráramlása. Ha azt látod, hogy felhúzza a szemöldökét, akár a vállait is, akkor biztos lehetsz benne, hogy érdeklődik irántad.

Testtartás

Figyelj mindig a testtartásra, hiszen sok mindent elárul. Ha szemben vagy majdnem szemben ültök, és feléd fordul, az szintén azt jelenti, hogy tetszel neki. Nézd meg a lábait, ha nyitottak feléd, az szintén ezt támasztja alá. Ha nem szemben, hanem egymás mellett vagytok, akkor árulkodó jel lehet, hogy egyre közelebb és közelebb kerül hozzád, ha pedig véletlenszerűen hozzád ér, akkor szinte biztos lehetsz a sikerben.

Gesztusok és mimika

Ugyanúgy tartja a kezét, mint te? Vagy esetleg ugyanabban a pózban ül? Érdemes egy próbát tenned és tudatosan változtatni a gesztusaidon. Ha ő is ugyanezt teszi, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy hullámhosszon vagytok.

Nézz a szemébe!

Ha mélyen a szemébe nézel, akkor biztosan nem tudja eltitkolni a vonzalmát, hiszen a pupilla kitágulása szintén arról árulkodik, hogy vonzónak találjuk a másik embert. Ha pedig azt veszed észre, hogy végigtekint az egész testeden, akkor nyert ügyed van.