Shakira a dalában szólt be Piquének.


Shakira egyértelműen Gerard Piquére és új párjára, Clara Chia Martira gondolt, amikor megírta legújabb dala szövegét. Bár főleg a futballistának szóltak a szavai, de azért Clarának is jutott némi kritika.

A számot, ami a BZRP Music Session 53 címet kapta, Bizarrap argentin lemezlovassal és zenei producerrel készítette el, és január 11-e óta elérhető a zenés streamingplatformokon.

A spanyol nyelvű dalt a tavalyi év fájdalmai ihlették, hiszen Gerard Piqué egyre kevesebbet törődött a családjával, folyton bulizott, és félrelépett, amikor még hivatalosan Shakira párja volt. Az már csak hab volt a tortán, hogy a szakításuk bejelentése óta a focista már új barátnőre lelt, akit valószínűleg a botrányos különválás előtt sokkal közelebb engedett magához. Még a rajongók szúrták ki, hogy egy 2021-es Piqué-Zoom-interjúban is felbukkant Clara, a beszélgetést a családi otthonban vették fel.Nem kérdés, melyek voltak a legerősebb beszólások a dalban, idézzük: "Én két 22 évessel felérek. Lecseréltél egy Ferrarit egy Twingóra. Elcseréltél egy Rolexet egy Casióra."

Az életkor nagyjából stimmel, hiszen Clara is a húszas évei elején jár, a lány értékét pedig lényegében egy Reanult Twingo autóhoz és egy Casio órához hasonlította.

Piquének ezeket üzente a dalban:

"Sokat edzel, de az agyadat is kicsit kéne fejlesztened."

"Én magasabb szinten vagyok nálad, ezért vagy egy olyannal, amilyen te magad is vagy."

"Nem térek vissza hozzád, még akkor sem, ha sírva könyörögsz.""Azt hitted, hogy bántani fogsz, de csak erősebb lettem. A nők nem sírnak többé, helyette benyújtják a számlát."

"Nem haragszom rád, bébi. A legjobbakat kívánom neked és annak, aki engem helyettesít."

Piqué a Twitteren reagált, miután megtudta, exe hogyan fogalmazott róla.Cirkuszi emojikat osztott meg a közösségi oldalán, utalva rá, hogy Shakira bolondot csinált magából, amiért ilyen módon kiosztotta őt és új kedvesét.