A Kansas City Chiefs győzelmével zárult a 2023-as Super Bowl, akik óriási csata után győztek. De izgalmas volt a halftime show is, ahol Rihanna adott koncertet.

Az énekesnő az utóbbi években visszavonult a zenei pályától, hiszen tavaly született meg első gyermeke a rapper A$AP Rockytól, idejét a családjának szentelte. A Super Bowl halftime show-jában azonban visszatért, de úgy tűnik, ezúttal sem marad sokáig, ugyanis ismét kisbabát vár.

Rihanna fellépése azért is volt meglepő, mert évek óta nem lehetett színpadon látni, ráadásul korábban nyíltan bojkottálta az eseményt, hogy így szolidáljon a feketék elnyomása ellen tüntető (mostanra) korábbi NFL-játékossal, Colin Kaepernickkel. Végül aztán mégis úgy döntött, vállalja a felkérést, a Super Bowl-on pedig elképesztő show-t nyomott annak ellenére, hogy igencsak kerekedik már a pocakja.

Túl sok extrém elem nem volt az előadásában, de így is elképesztő látványt nyújtott az énekesnő feltűnő, piros ruhájában, ahogy a levegőben, egy futurisztikus, magasba emelt színpadon énekelt és táncolt előadva leghíresebb slágereit, kezdve a 2007-es Umbrella-val, amivel világhírre tett szert a most 35 éves barbadosi énekesnő.