Majdnem napra pontosan egy éve derült ki, hogy Bruce Willis afáziás, és a betegsége olyannyira hátráltatja a munkájában, hogy kénytelen volt visszavonulni a filmezéstől. A családja a napokban újabb hírrel szolgált az akciósztárral kapcsolatban, ugyanis megkapták a pontos diagnózist.

 
Bruce Willis minden eddigi hiedelemmel ellentétben mégsem pusztán afáziás; a problémáit egy másik betegség, a frontotemporális demencia okozza. A betegségre jellemző az intellektuális képességek romlása és a személyiség megváltozása, emellett a páciensek elveszíthetik a nyelvi képességeiket is .

A sztárt a visszavonulása óta rengeteg fotós próbálja lencsevégre kapni, és alig pár nappal ezelőtt sikerült is képeket készíteni a barátai körében az utcán sétálgató Bruce Willisről. Ezek után tette közzé felhívását a színész felesége, Emma Heming Willis, amiben arra kéri a fotósokat, újságírókat, hogy legyenek tekintettel férje állapotára, és ne zaklassák őt.


Az Instagramon posztolt videóban Emma könnyes szemmel beszél demenciában szenvedő férjéről, és arról, hogy a fotósok odakiabálnak Bruce-nak, követik és az állapotáról érdeklődnek, szinte semennyi személyes teret nem hagynak neki. Emma azért fordult a nyilvánosság felé, mivel egy demenciával küzdő embernek elég nagy megpróbáltatás a mindennapi életben részt venni, az utcán sétálni, és kéri, ne nehezítsék meg még ennél is jobban férje helyzetét.

Harry herceg és Máté Gábor beszélgetése kicsapta a biztosítékot: emiatt lett botrány az interjúból

Főoldal Harry herceg Harry herceg és Máté Gábor beszélgetése kicsapta a biztosítékot: emiatt lett botrány az interjúból Harry herceg és dr. Máté Gábor interjúját többen kritizálták. Harry herceggel dr. Máté Gábor magyar származású kanadai pszichoterapeuta beszélgetett még szombaton, a több mint háromórás interjút az érdeklődök az interneten követhették végig.