Cristiano Ronaldo is megcsalási botrányba keveredett. Vagy egy éhező vidaláról van szó?


Gerard Piqué után Cristiano Ronaldo is megcsalási botrányba keveredett, a sztárfutballistáról egy venezuelai influenszer állította, hogy eltöltöttek egy forró éjszakát.

Georgilaya azt mondta, 2022 márciusában kerültek közelebb egymáshoz, ekkor Ronaldo párja, Georgina Rodriguez az ikreikkel volt várandós, végül csak a kislányuk maradt életben, a kisfiú a születés után elhunyt.

A nő 2022 márciusában találkozott a sportolóval, írta meg a Goal.com, erről még kép is készült, ami elérhető az Instagram-oldalán. A fotóhoz odaírta, hogy hálát ad istennek, hogy találkozhattak, kifejtette azt is, mennyire szereti őt, és mindig is erről a pillanatról álmodott.A képnél megemlítette Ronaldót, aki így simán láthatta a posztot a közösségi oldalán. Ezután kapott egy üzenetet a sportolótól, aki felinvitálta a hotelszobájába.
- Azt hittem, ha felmegyek hozzá, csak megismerjük picit közelebbről egymást, talán még több képet csinálunk együtt. Nem sejtettem, hogy szex lesz a végén. Az tény, hogy ez megtörtént. Bár én is beleegyeztem a dologba, ennek ellenére úgy éreztem, hogy Cristiano Ronaldo a hatalmával és a hírnevével manipulált engem - fogalmazta a nő.

Március 27-én is posztolta egy közös képüket, Ronaldo utcai viseletben volt, az influenszer viszont ugyanabban a felsőben, így nem egyértelmű, hogy a felvételek ugyanazon a napon, csak az utóbbi pár órával később, vagy teljesen más napokon készültek.


Ronaldo egyből reagált a szóvivőjén keresztül a vádakra.

- Ebből semmi sem igaz, csak rágalmazás - zárta rövidre.

Shakira nyilvánosan szólt be a csalfa Piquének és a focista barátnőjének: nem finomkodott a szavakkal

Főoldal Shakira Shakira nyilvánosan szólt be a csalfa Piquének és a focista barátnőjének: nem finomkodott a szavakkal Shakira a dalában szólt be Piquének. Shakira egyértelműen Gerard Piquére és új párjára, Clara Chia Martira gondolt, amikor megírta legújabb dala szövegét. Bár főleg a futballistának szóltak a szavai, de azért Clarának is jutott némi kritika.