Lékai-Kiss Ramóna dekoltázsát és combját is kihangsúlyozta a metálosan csillogó ruhaköltemény.

A Sztárban Sztár kilencedik évadának harmadik adásában Lékai-Kiss Ramóna ultradögös ruhában zsűrizett: mivel az elmúlt két vasárnap inkább a visszafogottan elegáns stílus jellemezte a szettjeit, még feltűnőbb volt, hogy ezúttal, mennyire szexisen festett.

Az első show-ban egy hosszú, ezüstösen csillogó szoknyát és hozzá passzoló blúzt viselt, míg másodjára egy csillagmintás nadrágkosztümben láthatták a tévénézők.
Kiss Ramóna miniruhája a Sztárban Sztárban


A harmadik héten a nőies énje került előtérbe: Merő Péter kreációjának - amelyet Holdampf Linda stylist választott ki a számára - mini fazonja a combjait, mélyen kivágott, fűzős felsőrésze pedig a dekoltázsát hangsúlyozta.

A szokásos műsor eleji beszélgetés során Till Attila sem hagyhatta szó nélkül Lékai-Kiss Ramóna ruhaviseletét, igaz, ő nem a szexi vonalra figyelt fel, hanem a darab extrán puffos vállrészére. Viccesen megjegyezte, akár távolságtartó ütközőkként is funkcionálhatnának.

- Nem, ez egy félreértés. Arra gondoltam, ha a műsor alatt Andi vagy Peti elfáradna, a vállamra hajthatják a fejüket - ecsetelte, mire zsűritársai annyit mondtak, ez nagyon kedves gondolat tőle.

Szinetár Dóra és első férje között 20 év volt a korkülönbség: elárulta, miért nem működött a házassága

Főoldal Szinetár Dóra Szinetár Dóra és első férje között 20 év volt a korkülönbség: elárulta, miért nem működött a házassága Szinetár Dóra és Lőcsei Jenő 1993-ban házasodtak össze. A színésznő 19 éves volt, amikor megszületett közös fiuk. Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket.