Szinetár Dóra és Lőcsei Jenő 1993-ban házasodtak össze. A színésznő 19 éves volt, amikor megszületett közös fiuk.


Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket. A Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus Lőcsei Jenő húsz és fél évvel volt idősebb nála.

A színésznő a Palikék Világa by Manna vendégeként engedett ritka bepillantást a magánéletébe. Elmesélte, hogy az első házassága miért végződött válással.

Szinetár Dóra szerint fontos tényező egy kapcsolatban, hogy amikor két ember összekerül, valamilyen szinten egymás életét is elkezdik élni. Náluk is így volt, eleinte elmosódott a köztük lévő korkülönbség.

- Én léptem tíz évet az egyik irányba, ő tízet a másikba. Harmincéves lettem mellette - magyarázta.

Arra is kitért, az is tudatos döntés volt, hogy 19 évesen gyermeket vállalt. Idősebbik fia, Marci tervezett gyerek volt.


- Nem egy 19 éves ember helyzetéből hoztam meg ezt a döntést, hanem egy negyvenéves férfi feleségeként.

Amikor otthon bejelentette, feleségül megy a táncművészhez, szülei is felhívták a figyelmet a nagy korkülönbségre. Bár akkor még nem gondolta, hogy a köztük lévő két évtized idővel problémákhoz vezethet, végül így lett.

- Egy kicsit közelítettünk egymáshoz tíz-tíz évet, aztán egyszer csak szembesültünk vele, hogy ez igazából nem sikerült.

Azért húsz és fél év, az húsz és fél év.

Rövid idő után jöttek rá, hogy nem ugyanott tartanak az életben. Közös fiuk másfél éves volt, amikor először szétköltöztek, és háromesztendős korában váltak el.

A színésznő hozzátette, a szakítás óta rendezték a kapcsolatukat, jóban vannak egymással, sőt Lőcsei jelenlegi feleségével együtt is dolgoznak, és baráti viszonyt ápolnak.


Bruce Willis felesége könnyes szemmel üzent, hogy ne zaklassák őket

Főoldal Bruce Willis Bruce Willis felesége könnyes szemmel üzent, hogy ne zaklassák őket Majdnem napra pontosan egy éve derült ki, hogy Bruce Willis afáziás, és a betegsége olyannyira hátráltatja a munkájában, hogy kénytelen volt visszavonulni a filmezéstől. A családja a napokban újabb hírrel szolgált az akciósztárral kapcsolatban, ugyanis megkapták a pontos diagnózist.