Kökény Dani Kkevinnel közösen öltöztette új ruhába a Gondolsz-e rám? című slágert Heincz Gábor ‘Biga’ és Szabó Zé zeneszerzők bátorítására.

“Amikor először hallottam az eredeti dalt, libabőrös lettem. Nemcsak azért, mert fantasztikus, hanem mert úgy vált ki érzelmeket a hallgatójából, ahogy sok mai dal erre egyáltalán nem képes. Nagypapám nagy rajongója volt Somló Tamásnak, így egészen kiskoromban hallottam ezt a dalt. Az, hogy feldolgozhattam ezt a slágert, óriási megtiszteltetés számomra”

– mesélte a fiatal tehetség, akinek dalában az eredeti refrén is helyet kapott.

„Ehhez a dalhoz úgy nyúltunk hozzá, hogy megőriztünk valamennyit az eredetiből és köré építettük a mai hangzásvilágot. Ettől lett igazán különleges, ez az én stílusom, ahogy a modern pop keveredik a lírikussággal” 


– tette hozzá Kökény Dani, akinek munkáját az eredeti dal szerzője és szövegírója, az Erkel-díjas billentyűs Závodi Gábor végig segítette.

„A szívem csücske az eredeti dal, amely az egyik legnépszerűbb dal lett Somló Tamás szólódalai közül. Nyitottan álltam a feldolgozáshoz, nemcsak azért, mert van egy 24 éves, szintén zenész fiam, akinek köszönhetően a mai hangzásvilág az én életem része is, hanem azért is, mert így a dal lényege tovább élhet egy mai hangzásvilágban” 


– árulta el a zeneszerző-szövegíró.