Azt állítja, hogy jogerős ítélet született.


Jogerős ítélet született a Schobert-üggyel kapcsolatban, a bíróság bűnösnek mondta ki K. Dávid I.-t, számolt be közösségi oldalán Béres Alexandra, akit azzal vádolt a mémoldalt üzemeltető fiatalember, hogy ő áll Schobertéket lassan egy évtizede gyalázó A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött.

Korábban Dávid azt mondta a Blikknek: „alaposan beleástam magam az oldal adataiba, és egyre inkább megijesztett a felfedezés, hogy itt bizony egy konkurenciaharc eszközére bukkantam. Gyanús volt, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét. Persze ,ez önmagában még nem is lenne olyan furcsa, ízlések és pofonok, nekik lehet, hogy Alexandra módszerei jobban tetszenek. Az azonban már furcsa volt, hogy az adminok egy része kamuprofil”.

Béres Alexandra most azt közölte: „A bíróság az ítélet indokolásában kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyítékot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívására sem csatolt. A bíróság a vádlottat három rendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek, ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős”.

Hozzátette: „Őszintén köszönöm majd a bocsánatkéréseket, és elvárva a sajtó részéről a kellő szakmaiságot, köszönöm, ha a közvélemény elé tárják az ítéletet és az igazságot! Remélem ez kellő visszatartó erő azon emberek számára, akik a pillanatnyi rivaldafény és médiafigyelem érdekében arra is hajlandóak, hogy ismert emberek hírnevét befeketítsék!”