Berki Mazsi: „A házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy több időt tölthessek a kislányommal”


Majdnem egy évvel férje, Berki Krisztián halála után az influenszer, Berki Mazsi a Hot! Magazinnak mesélt arról, hogyan érzi magát és hogyan telnek a mindennapjaik kislányával, Emmával. A kislány gyorsan növekszik, és imád “segíteni” anyukájának a házimunkában.

„Sokat fejlődött, folyamatosan pakol a lakásban. Hamar rendetlenséget csinál, azaz szeret »segíteni«. A múltkor gyanús volt, hogy csöndben van, megnéztem, és a gyanú beigazolódott: sorban dobálta ki a vasalt ruhákat a szekrényből. Én szépen újra összehajtogattam. Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem” – mesélte Mazsi, majd elmondta, hogy bejárónőt fizet, hogy minél több időt tudjon kislányával tölteni, írta meg a Blikk.

Mazsi elmondta, hogy bár egyre háziasabb lett, bejárónőt alkalmaz, hogy minél több időt tölthessen Emmával. „Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen, akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm.”

„Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm.”

Arról, hogy érzi magát Krisztián halálát követően, azt mondta: „A lelkemre nem szakítottam elég időt. Erre pedig szükségem van. Hajlamos vagyok elveszni a hétköznapokban.” Azt is hozzátette, hogy lépésről lépésre halad, többek között Emma szobájának rendbetételével foglalkozik.

„A lelkemre nem szakítottam elég időt. Erre pedig szükségem van. Hajlamos vagyok elveszni a hétköznapokban. Amellett, hogy próbálok magamra is figyelni, konkrét dolgokkal is foglalkozom, lépésekben haladok. Rendbe tettem a teraszt, most Emma szobája következik. Lesz egy tisztasági festés, megérkezik az új kiságya. Szeretnék neki egy diavetítőt, egy puha szőnyeget, csajos falfestést”

Mazsi beszélt arról is, hogy Emma hamarosan belép a dackorszakba, de nagyon jó kislány: „Nagyon cuki, kezdi bontogatni a szárnyait, akarata is van, sőt, anyafüggősége is! Ugyanakkor néha már makacskodik is. Sokat vagyunk ketten, szoros a kötődésünk. A legjobb gyerek a világon.”