Ördög Nóra megmutatta az Instagramon, milyen az a guatemalai hotel, ahol családjával szálltak meg az Ázsia Expressz forgatásán.


Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása már javában tart. Mint ahogy az előző évadokban, Ördög Nórához idén is csatlakoztak gyerekei és férje. Mexikóban még egyedül tartózkodott, de Guatemalában már egyesült a család.

A műsorvezető az Instán keresztül folyamatosan tudósítja követőinek, hol járnak éppen a stábbal. Gyönyörű képeket posztolt a lenyűgözően szép tájról, viszont azt sem titkolja, nem minden fenékig tejfel Dél-Amerikában.

Tegnap egy olyan videót tett közzé, amelyet azzal a mondattal indított, szörnyű éjszakájuk volt. Botrányos a hotel, ahol éppen megszálltak, mindkét gyereke belázasodott. Íme a kisfilm, amelyben mutat is részleteket a helyről.A képsorokon látszik, távolról sem luxuskörülményekről van szó, a hajnali sminkelés során még az áram is elment. A bejegyzés melletti leírásban elárulta, Mici és Venci azóta már jobban vannak.

Korábban arról is beszámolt, mennyire embert próbáló ez a mostani évad, nem túlzás azt állítani, ez a legtöbb veszélyt rejtő forgatás, amelyen valaha részt vett.

Mexikóban az elmúlt években leromlott a közbiztonság, gyakran az utcákon harcolnak a drogkereskedők. A fenti kisfilmben is látszik, biztonsági őr vigyáz arra, semmi baj ne érhesse a stábtagokat.Egy korábbi Insta-videóban Ördög Nóra azt is elmondta, van egy település, ahol még a versenyzőknek sem szabad megállniuk.

- Ha véletlenül ott kirakják őket, azonnal megy értük a securityautó - árulta el.