Király Viktor és felesége házasságának megromlásáról február eleje óta pletykálnak. Új fejleményekről számolt be az énekes.

Február elején kezdtek pletykálni arról, Király Viktor és felesége lehetnek a következő sztárpár, akik a válás mellett döntenek. A hónap közepén azt nyilatkozta, minden rendben van köztük, majd pár héttel később elismerte, egy ideje valóban hullámvölgyben van a házasságuk.

A pletykaáradat kettejükről kora tavasszal még megállíthatatlannak tűnt, szinte napról napra hallhattunk valami újdonságot kettejükről.

Egy ideje viszont nagy a csend, ezt az énekes törte meg, új fejleményekről számolt be a Best magazinnak: elmondta, úgy tűnik, sikerült felülkerekedniük a nehézségeken. Együtt utaztak Törökországba, ez az út, úgy tűnik, vízválasztó volt, és újra fellángolt köztük a szerelem.

Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni.

- (…) Az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat - hozzátette, szeretné, ha minden úgy lenne, ahogy régen volt, úgy érzi, errefelé tartanak gyermeke édesanyjával.

- Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, és nem eldobni.