Új évad, új izgalmak: a Hal a tortán műsorban Gáspár Győző kritizálta a sztárvendégeket

Nemrégiben startolt el a SuperTV2-n a Hal a tortán című valóságshow új évada, amely a magyar sztárvilág estéibe enged bepillantást. A héten olyan hírességek nyitották meg otthonaikat a kamerák előtt, mint Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Gáspár Virág, Szabó András Csuti és Kökény Attila.

A csütörtök esti adásban Gáspár Virág, a fiatal influencer látta vendégül a többieket. Virág számára komoly nyomás nehezedett a vállaira, hiszen édesanyja, Bea asszony a Konyhafőnök VIP-t, nővére, Evelin pedig a MasterChef VIP-t nyerte meg korábban.

A vendégvárás során Gáspár Győző, Virág édesapja segített a fiatalnak a felszolgálásban. Azonban a vacsora után Győző nem rejtegette, hogy a vendégek nem nyerték el a tetszését.

“Megmondom őszintén, 24 éve vagyok közszereplő, de ilyen sintér celebekkel én még az életemben nem találkoztam.

Az egyik kiönti a pezsgőt, a másiknak kiesik a foga, nem tudtak az asztalnál enni. Úgyhogy, gyerekek, feltették az i-re a pontot, készen vagyok, lehet takarítani” – fakadt ki a showman.Az alábbi videókban láthatja, mire gondolt Gáspár. Kökény Attila hitte úgy, hogy kiesett a foga a vacsora alatt. Ezen Szorcsik nagyot nevetett.Kökény volt az is, aki ügyetlenül nyitotta ki a pezsgőt.