Gombos Edina és családja az Egyesült Államokban él 2015 óta, és a volt tévés műsorvezető elmondta, hogy nem bánta meg a döntést, hogy férjével és két gyermekükkel, Mirandával és Matteóval együtt elhagyta Magyarországot.


Edina a Meglepetés magazinnak mesélt családi életükről, a gyerekek iskolai életéről és az ottani ünnepekről. Az amerikai húsvét másképp zajlik, mint Magyarországon, inkább a tojásfestésre és a kertben való tojáskeresésre helyezik a hangsúlyt, amit Edina gyerekei is nagyon élveznek.

Gombos Edina magyarul beszél otthon a gyerekeivel, és elmondta, hogy nem érzi honvágyát: „Épületekhez, utcákhoz, városokhoz nem kötődöm. Ha valami hiányzik, akkor az az otthon maradt családom […] Édesanyám karácsonykor meglátogatott minket, és a gyerekek is nagyon örültek, hogy pár hétig velünk lakott.” Edina és férje még azt sem zárta ki, hogy nyugdíjas éveikre visszatérnek Magyarországra.

Gombos Edina azt is elmondta, hogy nem hiányzik neki a magyarországi média világa: „Nem hiányzik, hogy újra szem előtt legyek, mint amikor otthon a médiában dolgoztam. […] Nem vágyunk hatalmas dolgokra, csak boldogok akarunk lenni. Ez sikerült, de sok áldozatot hoztunk érte.”