Hajdú Péter 2020 szeptemberében jegyezte el gyermeke édesanyját, Láng Esztert.

Hajdú Péter és párja 2019 óta vannak együtt, azóta rengeteg mérföldkő volt a kapcsolatukban: 2021 augusztusában jelentették be, hogy Eszter gyermeket vár, Dominik 2022 februárjában jött a világra.

A párosnak 2023-ra is nagy tervei voltak, korábban azt nyilatkozták, tavasszal megtartják az esküvőjüket. Jegyességük immár majdnem három éve tart: a tévés Esztert 25. születésnapján, 2020 szeptemberében kérte meg.

Már biztos, egy ideig még jegyespár maradnak, ugyanis az idénre tervezett lagzi elmarad. Kisfiuk és a munka olyannyira elveszi az idejüket, hogy abba a legkevésbé sem fér bele egy esküvő megszervezése.

- Egyszer biztos eljön a nagy nap, de még csak beszélgetni sincs időnk Petivel az esküvőről. Szerencsére egyikünket sem bántja a dolog, mert nem az van, hogy nem akarjuk, hanem mindketten látjuk, hogy egyszerűen most nincs erre energiánk - ecsetelte Láng Eszter a Story magazinnak.

Elárulta, soha nem volt még ennyire nehéz, hogy kettesben legyenek a vőlegényével, viszont ha sikerül csenni maguknak pár órát együtt, az az idő felértékelődik.

- Amikor azt érezzük, a munka oldalára billent a mérleg, akkor a nagyszülők vagy Tündi, a bébiszitterünk segítségével lopunk magunknak egy-egy estét vagy egy kétnapos utazást.