Korábban az X-Faktor női mentorának, Herceg Erikának is volt része szerelmi csalódásban. Az énekesnő azonban nem tartja magát bosszúálló típusnak: nem is haragszik arra az exére, amelyik megcsalta őt.


„Sokkal könnyebben veszem a nehézségeket. Mindig úgy gondoltam, hogy minden embernek, aki bejön az életünkbe, annak szerepe van. Ha valaki megbántott, akkor az csak azért történt, hogy bölcsebb, tapasztaltabb, erősebb legyek. Volt olyan párom, aki megcsalt, de nem haragszom rá. Elfogadtam, ő ilyen, és elkönyveltem a történteket azzal, hogy nekünk valamiért találkoznunk kellett. Ő segített abban, hogy rájöjjek:

képtelen vagyok eltűrni a félrelépést, és nem tudom elviselni, ha velem egy férfi tiszteletlen.

Minden ember, aki az életem szereplője volt eddig, kellett ahhoz, hogy oda jussak, ahol ma vagyok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy végre van egy olyan párom, aki tisztel és szeret, aki a tenyerén hordoz, és maximálisan úriemberként viselkedik velem” – mondta a Story magazinnak az énekesnő, akinek szavait az nlc.hu idézte. 

Herceg az X-Faktor után eltűnt a kíváncsi szemek elől. Sokan azt sem tudták, Magyarországon maradt-e. Mint kiderült, az énekesnőt hosszú időre Budapesthez köti majd az új munkája. Hamarosan a Six című musicalben lesz látható a Madách Színházban.