Berki Mazsi körül feszültség alakult ki. Bár új életet kezdett, és igyekezett talpra állni férje, Berki Krisztián egy évvel ezelőtti halála után, úgy látszik, nem mindenki örül boldogságának.

Egy nő bukkant fel a közösségi médiában, aki profilján arra utal, hogy együtt jár Mazsi székesfehérvári szerelmével, Zoltánnal – írja a Blikk.

A gazdag székesfehérvári üzletember és Mazsi kapcsolata egyre komolyabbá válik, Zoltán kényezteti szerelmét drága ajándékokkal és luxusnyaralásokkal. Az özvegy élete újra kiegyensúlyozottá válhatna, hiszen sok szomorúság és nehézség után végre van az életében egy férfi, aki biztos támaszt nyújt neki és egyéves kislányának, Emma Katerinának.

Ezzel szemben a fiatal, budapesti születésű, feltűnően csinos hölgy profilján azt sugallja, hogy szerelmi kapcsolatban áll Zoltánnal. A hölgy rendszeresen posztol magáról képeket és emlékeket, amelyekben Mazsi párjának nevét és lakhelyét említi, ehhez szerelmes szív emojikat és csókolózó szerelmespárt ábrázoló szimbólumokat fűz hozzá. Az üzletember lányáról is gyakran posztol, mint nevelt lányáról beszélve róla. Szinte már zaklató módon próbálja bizonyítani a Zoltánnal való kapcsolatát.

Nem ismert, hogy Zoltán és a hölgy jelenleg milyen viszonyban állnak, de úgy tűnik, korábban együtt jártak, ugyanis a nő oldalán még most is elérhető két, 2019-es fotó, ahol szerelmesen ölelkeznek Zoltánnal. Azonban a csinos hölgy már nem szerepel a tehetős vállalkozó ismerősei között…

A lap megkereste Zoltánt és Mazsit, de ők nem kívántak nyilatkozni a helyzetről. A pár egyik ismerőse szerint a hölgy még nem dolgozta fel a Zoltánnal való kapcsolata végét.

– Mazsi és Zoltán egy párt alkotnak és jól érzik magukat együtt. Egyre komolyabb a kapcsolatuk, a múlt hétvégén is közösen voltak wellnessezni, de a hétköznapokban is sokat vannak együtt. Mazsi folyamatosan ingázik a budapesti lakása és párja székesfehérvári otthona között, nagyából a hét felét vidéken tölti – fogalmazott az informátor, aki nem érti, miért próbálja bárki is megmérgezni Mazsiék kapcsolatát.