Horányi Juli egy Facebookon közzétett videóban plagizálással vádolta meg Rúzsa Magdit. 

Az X-Faktor korábbi második helyezettje szerint Rúzsa egy az egyben lemásolta az ő videóklipjét: az április 14-én bemutatott Elmegyek ugyanis kísértetiesen hasonlít Horányi február 14-én debütált, Sebzetten című videóklipjére.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal” – mondta Horányi. 

A videóban egyébként egy felirat megjegyzi: ugyanaz a gyártó cég csinált mindkét klipet.

Horányi a Facebook-bejegyzése alatt egy kommentben azt írta, jogi lépéseket is tesznek.


Rúzsa Magdi tegnap az Instagram-storyjában reagált: azt írta, ebben a kis országban előfordulhat, hogy hasonló helyszíneken forgatnak le egy-egy klipet. Hozzátette azt is, hogy egyáltalán nem hallotta kolléganője február 14-én megjelent dalát, így a másolás ténye nem állhatott fenn.

Horányi Julinak annyit írt, tisztelettel megkéri, ne beszéljen össze sületlenségeket a médiában, és a cirkuszért, amit generált, az ő stábja is fenyegetőzhetne perrel.  


A kellemetlen esetről még Caramel is elmondta kommentben a véleményét, méghozzá Horányi Juli videójához hozzászólva.

"Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!" - írta az énekes.