Egy sminkes videóban mutatta meg a világhírű sztár természetes arcát, amelyet sminkmestere, Mario Dedivanovic varázsol át megszokott kinézetére. A videót Kim Kardashian azért tette közzé, hogy reklámozza saját sminktermékeit és az SKKN márkáját Instagramon.


A legutóbbi erősen szerkesztett szelfije után a valóságshow-sztár most egy videóban tárja a közönség elé smink nélküli arcát. Mario Dedivanovic már 15 éve dolgozik Kim Kardashian sminkeseként, így a videóban bemutatott trükkökkel is tisztában van.

A videó elején Mario a következőket mondja: “Sziasztok, ma egy különleges vendégem van.” Aztán a kamera az ülő vendégre irányul, aki először eltakarja az arcát, de később felfedi, és kiderül, hogy Kim Kardashian a különleges vendég: “A legkülönlegesebb… tada! Az egyetlen és az eredeti!”

A videóban Kim smink nélkül ül a székben, előrehajol és csókot küld a kamera felé. Mario ezt követően elmondja, hogy az SKKN termékekkel fog friss és ragyogó megjelenést biztosítani Kim számára. A videóban bemutatja az első terméket, amit a valóságshow-sztár arcára ken. Ezt egy vattakorong segítségével végzi, és hozzáteszi: “Ez gyönyörűen hámlasztja a bőrét, és előkészíti a további lépésekre.”

Kim aztán a videóban elmeséli, hogy Marioval tegnap ünnepelték az első találkozásuk 15. évfordulóját. Egy régi videót is megosztanak, amelyen jól látszik, hogy mindketten sokkal fiatalabbak voltak. Kim virágot küldött Mario számára, míg Mario egy tortát küldött Kimnek az évfordulóra.

A videó végén megmutatnak néhány sminkes trükköt és Kim kedvenc termékeit. Az érdeklődők a részleteket itt tekinthetik meg: