A híres műsorvezető, Jakupcsek Gabriella néha elutazik barátnőivel külföldre, hogy saját szavaival méregtelenítő kúrát folytasson. Az RTL Reggeli című műsorban mesélt erről az élményről.


Jakupcsek Gabriella és barátai legutóbb az olasz Amalfi-parton töltötték idejüket, ahol fő feladatuk a táj élvezete, a prosecco pohárkoccintás és a pihenés volt a festői környezetben.

“Őszinték vagyunk egymáshoz. Fontos, hogy legyen valaki, akivel megoszthatod a problémáidat, gondjaidat és örömeidet.” – nyilatkozta Jakupcsek, aki szerint a közösen töltött idő és a barátságok ápolása a legfontosabb.

“Egy barátságot életben kell tartani. Nem lehet projekt jelleggel vagy csak alkalmanként összejönni. Az együtt töltött idő nagyon fontos. Nem kell tervezni vagy tenni valamit, csak együtt lenni, és akkor az már méregtelenítés. Ez egy méregtelenítő kúra sok spagettivel.” – fejtette ki véleményét.

A műsorvezető elárulta, hogy ő a legidősebb a baráti társaságban. “A barátaim fiatalabbak, mint én. Főleg a negyven feletti korosztályból valók, a negyven és ötven közöttiek.” – mondta Jakupcsek, hozzátéve, hogy minden barátjától tanulhat, mivel mindannyian különböző életszakaszban vannak és más tapasztalatokkal rendelkeznek.