A legendás akciófilmsztár, Bruce Willis, aki több mint egy évvel ezelőtt vonult vissza a színészettől betegsége miatt, most végre örömteli hírt kapott: nagyszülő lett.


Exfelesége, Demi Moore és Bruce Willis lánya, Rumer megszületett első gyermeke. A legidősebb Willis lány, Rumer április 18-án adott életet egy kislánynak, amiről Instagramon adott hírt a rajongóknak egy tüneményes babafotóval: “Louetta Isley Thomas Willis, egy csoda vagy. Április 18-án, kedden jött a világra itthon. Már most több vagy, mint amiről valaha álmodtunk.”


A 34 éves színésznő tavaly decemberben lepte meg követőit babapocakjával, alig egy hónappal azután, hogy párjával, Derek Richard Thomasszal hivatalossá tették a kapcsolatukat. A család azonnal köszöntötte az újszülöttet, Demi azt írta: “Tiszta szerelem ez a kis madárka”, Emma Hemming, Bruce második felesége pedig a következőket: “Annyira szeretjük őt”.

Willisnek és Moore-nak három közös felnőtt lánya van: Rumer 34, Scout 31 és Tallulah 29 éves. A színésznek második, Emma Hemminggel kötött házasságából még két lánya született, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn. A filmsztár családja februárban jelentette be, hogy Bruce-nál frontotemporalis demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a filmcsillag az afázia miatt visszavonult a színészettől.