Olyan háború zajlik, amely az emberi létezés jövőjét fogja alakítani, és a világ, amelyet gyermekeinkre hagyunk, csendben optimistán áll a jövőt illetően, mert az emberiség a mátrix megtörésének jeleit mutatja.


Az emberi fajt évezredek óta rabszolgaságba redukálták, szellemi börtönben tartottak minket sötét elitek és titkos társaságok, akik mindent megtettek, hogy elnyomjanak minket és megakadályozzanak abban, hogy elérjük a lehetőségeinket.

A való világ mátrixa kezd megrepedezni. Az emberiség a mátrix kibocsátásának jeleit mutatja. Micsoda idő az életben! Izgalmas időket élünk. Igen, persze sokan vannak, akiket csak a Kardashianok érdekelnek, de a lakosság nagy része felébresztett.

A legfontosabb, hogy most háború dúl a legfelsőbb uraink és azok között, akik meg akarnak szabadítani minket.

Mi az a MÁTRIX?

A mátrix egy holografikus Univerzum, amelyet azok vetítenek belénk, akik irányítani akarnak minket. Az emberiséget évezredek óta így nyomják el és irányítják. Szerintünk valóságos, de valójában csak egy film, ami a kollektív tudatban játszódik, amely “valóságként” mutatja be magát. Ez egy spirituális váltás, aminek meg kell történnie. Az embereknek elegük lett a haszontalan háborúkból, a totalitárius vezetésből és az önkényuralmi rendszerekből. Az emberek felébrednek arra, hogy mi az igazán fontos az életben.

Itt az ideje, hogy visszanyerjük végtelen hatalmunkat és kinyissuk szellemi börtönünk kapuit. Nem könnyű dolog, de ideje a szabadság fényében járni.”

Írta: Keanu Reeves