A hírességek gyermekei gyakran kerülnek a közfigyelem középpontjába.


A szülők általában igyekeznek óvni őket a hírnév negatív hatásaitól, így néhányan nem választják a celeb pályát, míg mások szüleik nyomdokaiba lépnek, vagy más területen próbálnak hírnevet szerezni híres szüleik révén.

Liptai Claudia és a néhány évvel ezelőtt tragikusan elhunyt Gesztesi Károly lánya, Panka néhány éve kezdett el érdeklődni a modellkedés iránt, 2018-ban pedig már saját menedzsere is lett – írta a Femina.hu.

2020-ban Gesztesi Panka két nagy kampányban is részt vett a Sugarbird számára. Nyár végén a Sugarbird loves Frida Kahlo kollekció fotózásán vett részt. Decemberben pedig a Disney-kollekciójuk Bambi-kampányának egyik modellje volt. 2021 őszén a Soft&Shape kollekció egyik modellje volt, és a Sugarbird 2022-es kollekciójának egyik ikonikus darabját mutatta be a kifutón a budapesti Közép-európai Divathéten. Liptai Claudia 2020 szeptemberében így nyilatkozott a Borsnak a Frida Kahlo-kampányról:


“Amikor megláttam a fotókat, nagyon érdekes érzések kerítettek a hatalmukba. Egy nőt láttam magam előtt. Egy még nőiesebbet, mint az én kicsi Pankám, és rögtön az volt az első gondolatom, hogy istenem, az apukája mennyire büszke lenne rá!”

Gesztesi Pankát a Daalarna is kifutómodellnek választotta 2022 májusában, amikor a Benes Anita nevét viselő divatmárka a Millenárison, a Széllkapu Parkban rendezett nagyszabású bemutatóval ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.