Koczka Géza, ismertebb nevén MC Hawer, egykori élettársa, Zsuzsanna 38 millió forintot követel tőle, azt állítva, hogy ezt az összeget adta kölcsön a mulatós sztárnak. A nő behajtókat is ráuszított a férfire, aki értetlenül állt a helyzet előtt. Végül feljelentés született, és az ügyben most meghozták a döntést.


MC Hawer, a mulatós rapper, aki korábban alkoholproblémákkal küzdött, úgy tűnt, végre megtalálta a boldogságot. Több mint egy éve jegyben járt Zsuzsannával, és már esküvőt terveztek, de a kapcsolat hirtelen véget ért. A szakítás után senki nem számított arra, hogy a dühös exnő bosszúja Koczka Gézát újabb megpróbáltatások elé állítja.

A rapper volt barátnője azzal vádolta, hogy kölcsönkért tőle 38 millió forintot, de sosem fizetett vissza. MC Hawer a Borsnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a hatóságok nem találtak bizonyítékot az állítólagos csalásra, és a nyomozás lezárult anélkül, hogy őt hivatalosan gyanúsítottá nyilvánították volna.

“Véget ért, ugyanis megjött a határozat, mely szerint az ismeretlen tettes ellen tett feljelentésre nem találtak bizonyítékot, így a nagy értékű csalással elkövetett bűntett miatt indult eljárást lezárták. Még csak odáig sem jutott el a történet, hogy meggyanúsítottak volna. A volt párom küldte el a végzést, tőle értesültem.” -mondta a zenész

MC Hawer szerint volt kedvesét csupán a bosszúvágy hajtotta, és több ügyvéd és behajtócéget is ráküldött az állítólagos 38 millió forintos tartozása miatt, amit a zenész tagad.