Meghan hercegné megújult külsejével üzent a királyi családnak, állítja a szakértő. 

A héten mi is megírtuk, hogy Meghan hercegné megújult külsővel mutatkozott a nyilvánosság előtt. Otthonából jelentkezett be a számítógépes technika segítségével, hogy a TED konferencián a színpadra invitálja jó barátját, Misan Harrimant.

Sarah Vine, a Daily Mail rovatvezetője és a királyi család szakértője szerint nem véletlen, hogy Harry herceg felesége miért pont most mutatkozott új frizurával, mindezt egy cikkben fejtette ki.

Meghanról az alábbi felvétel a héten készült, azóta Harry herceggel egy kosárlabdameccsen is megjelentek, ahol szintén ragyogóan nézett ki, igaz, akkor már a szokásos, hullámos loknikkal mutatkozott. Előtte hónapokon át nem láthattuk, 2022 decemberében jelent meg a nyilvánosság előtt egy gálán Harry herceggel, illetve abban a hónapban jelent meg a dokumentumfilm-sorozatuk a Netflixen.


Az év eleje inkább Harryről szólt, akinek januárban jelent meg Tartalék című könyve, a kiadványban tett botrányos megjegyzésein heteken át csámcsogott a sajtó, emellett a herceg számos műsorban felbukkant, hogy interjút adjon. Sőt még dr. Máté Gábor magyar származású kanadai pszichoterapeuta is szóra bírta az előkelőséget. Ebben az időszakban Meghan teljesen eltűnt, több cikk megjelent arról, hogy valójában kellemetlenül érzi magát a Harry körül kirobbant botrány miatt.

Károly király koronázása miatt is beszédtémába kerültek, hetekig mentek a találgatások, hogy részt vesznek-e a koronázáson, vagy sem, végül április 12-én kiderült, csak a herceg lesz ott Londonban, Meghan Amerikában marad a gyerekekkel. Bennfentesek szerint a hercegné nemcsak Archie herceg szülinapja miatt döntött így, hanem azért is, mert nem akarta, hogy a brit sajtó megint rászálljon, és minden egyes mozzanatát kielemezzék.

Végül ezen a héten a hercegné újra felbukkant, Sarah Vine szerint erősséget, függetlenséget, magabiztosságot és szexiséget sugároz magából. Erről eszébe jutott Diana hercegnő, aki 1994 júniusában jelent meg ikonikus bosszúruhájában, ekkor Károlynak vágott vissza. Az akkor még walesi hercegként ismert előkelőség pont abban az időszakban ismerte be, hogy tényleg megcsalta Dianát.


- Diana hercegnőnek volt egy bosszúruhája, ez viszont egy bosszúátalakulás. Meghan visszatért, és egy ideig biztosan nem megy sehová. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül a koronázáshoz közeli időpontban bukkant fel - fogalmazta a szakértő.

- Meghanra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ostoba lenne. Pontosan tudja, mekkora ereje van egy fotónak és a közösségi médiának. Épp annyi kárt tud okozni a sógorainak a montecitói kerti hintájából, mint a Westminster-apátság székéből. Talán még többet is. Természetesen ez egy rémálom a palota számára. Főleg, hogy óhatatlanul lesz még ezekből több is.

Szerinte egyértelmű az üzenet, míg a királyi család egy régi, hagyományos ünnepre készül, addig ő és Harry szabadon élik az életüket, spontán és modern dolgokat csinálnak. Vine biztos benne, hogy május 6-án, a koronázás napján is csinál valamit Meghan, ugyanis pont aznap lesz Archie születésnapja.