Egy régi eset került előtérbe a napokban Zámbó Krisztián közösségi oldalán.


Egy titokzatos személy levelet írt az énekesnek, amelyben felidézte azt a régi történetet, amikor Krisztián egy boltban segített neki, amikor a pénztárnál rájött, hogy nincs elég pénze. Mielőtt a pénztárossal kezdett volna válogatni, hogy melyik terméket hagyja ott, Krisztián hozzálépett és kifizette az összeset. Az ismeretlen ember azóta is hálás az énekesnek.

“Azért egy ilyen üzenetnek nagyon örülök és annak is, hogy valakinek az életének a javulásában kivehettem a részem, még ha nem is olyan nagy dologban” – írta Zámbó a posztjában.

Zámbó Krisztián a Borsnak elárulta, hogy számára természetes volt a segítségnyújtás, és egyáltalán nem gondolkodott rajta.

“Én csak egy embert láttam, akinek segítségre volt szüksége, kellemetlenül érezte magát, és én erre így reagáltam. Ez nekem is jólesett, hogy valakinek tudtam segíteni, önzetlenül.” – idézte fel Krisztián a Bors kérdésére.

“12 éve én még Soroksáron laktam. Egyébként nem egyszer csináltam ilyet” – tette hozzá, majd megjegyezte, hogy úgy tudja, az érintett személy azóta talpra állt és jobb életkörülmények között él.