Dukai Regina a babájával boldogan él, de nem oszt meg sok részletet a magánéletéről – meglepő titok derült ki a szüléséről


Dukai Regina, a gyönyörű és tehetséges modell, mindig is igyekezett elrejtőzni a nyilvánosság elől, amikor a magánéletéről van szó. Bár a szakmájában kiválóan teljesít, nem szeretné, ha a személyes élete központi téma lenne. Ennek ellenére most meglepő titkot árult el a szüléséről.

A modell családi életéről keveset tudunk. Bár többször is láthattuk menyasszonyi ruhában modellkedni, a saját esküvőjéről és férjéről nincsenek információk. Mindazonáltal, Dukai Regina megházasodott, és 2022 augusztusában bejelentette, hogy babát vár, aki 2022 decemberében megszületett. Eddig nem sokat tudtunk róla, de most változott a helyzet.

Dukai Regina egy fotót osztott meg, amelyen egy heg látható, ami arra utal, hogy a modell császármetszéssel hozta világra gyermekét. Április a császármetszés hónapja, és több híresség is megemlékezett erről, hogy mennyire erősnek kell lenni ehhez a szülési módszerhez. A modell egy gondolatébresztő bejegyzésben fejtette ki véleményét a császármetszéssel kapcsolatos vádakról és a szülés ezen formájáról:

    Igen! Császárral szültem! Van még kérdés?

- kezdte bejegyzését Regina, majd olyan mondatokkal folytatta, amiket a császárral szült anyukák nap mint nap megkapnak:

“Ugye tudod, hogy a statisztikák kimutatták, hogy a császáros gyerekek és az Anyukájuk között nincs olyan nagy kötődés, mint a természetes úton született babáknál?

“Ugye tudod, hogy végül is ez nem is szülés?”

“Végül is akkor Te nem is szenvedtél meg ezért a gyerekért?”

“…vajon az illető, aki felteszi ezeket a kérdéseket (legyünk jó fejek és tételezzük fel, hogy mindezt pusztán jóindulatból teszi) tisztában van vele, hogy milyen sérüléseket okozhat egy amúgy is érzelmileg felfokozott állapotban lévő Édesanyánál? El akarják hitetni,hogy emiatt kevesebbek vagyunk és sajnos vannak, akik el is hiszik! Na ez viszont nem pörög le rólam!Ha tehetném mindenki elé pajzsként állnék fel,hogy megvédjem őket ezektől a megjegyzésektől”

- írta a posztban, ami azért is született meg, mert április a császármetszés hónapja.