A közelmúltban Reddit nevű közösségi oldalon terjedni kezdett egy meglepő felvétel, melyen G.w.M, az újra apai örömök elé néző Varga Márk látható egy nem mindennapi öltözetben. A rapper egy budapesti plázában, a Keleti pályaudvar közelében töltötte a hétvégéjét, ahol a váratlan megjelenése leesett állat hagyott a lesifotó készítőjénél.


A Reddit felhasználók szerint G.w.M stílusa ezúttal kifogásolható volt: “Balerina cipő, farmer térdszoknyával”. A képhez számos hozzászólás érkezett, melyek többsége hasonló véleményt tükrözött:

“Én vagyok a férfi loaferek legnagyobb hazai kedvelője és védelmezője, de az a helyzet, hogy a farmerszoknya, fehér harisnya és rózsaszín blúz mellett már említésre sem méltó.”

A felvétel valóságos lavinát indított el, és G.w.M stílusa sokak számára kérdéses maradt. Az viszont biztos, hogy ilyen öltözetben a rapper nem jelenhetne meg sem a londoni, sem pedig a milánói divathéten.

A G.w.M-ről készült kép és a hozzá kapcsolódó kommentek megosztották a közönséget, de az eset ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a hírességek is emberek, akiknek lehetnek kifogásolható öltözködési döntései.

Gwm a fashion killer
by u/SmartSituation7491 in talk_hunfluencers