Molnár Anikó OnlyFans oldala mindössze két hónapja indult, de máris sikeres vállalkozássá nőtte ki magát. A fizetős platformon szexi képeket és videókat tekinthetnek meg a rajongók, akik kéréseket is küldhetnek neki.


A kommentelők közül néhányan úgy vélik, hogy a volt ValóVilág-szereplő ezzel az ősi mesterséget űzi. Anikó korábban az Instagramon válaszolt egy kérdésre az OnlyFans-szereplés legnagyobb pozitívumáról, mondván, hogy a bankszámlája a legnagyobb előny.

A Borsnak Anikó elmondta, hogy nem érdekli mások véleménye. Szerinte sokan ítélkeznek anélkül, hogy jobban állnának a helyzetben. Utalt arra, hogy senki sem tökéletes, és vannak olyan közszereplők, akik Dubaiban sem csak turistaként voltak, illetve énekesek és színészek, akik családi életet élnek, de azért alkalmi kalandokba bocsátkoznak.

Molnár Anikó fő motivációja az volt, hogy 75 éves édesanyjának, akivel együtt él, lehetővé tegye, hogy a nyugdíját kizárólag saját magára költhesse, vagyis mentesítse őt a háztartási költségektől. A jövőre is gondol: szeretné, ha édesanyjának szüksége lenne orvosi ellátásra, gond nélkül ki tudja fizetni.

Anikó elmondta: “Szerencsém van, hogy 47 évesen olyan fizikai állapotban vagyok, hogy bátran megmutathatom magam”. Hozzátette, hogy senkit sem kényszerít arra, hogy megnézze a tartalmait.