Nehéz döntés előtt áll Fodor Zsóka. Az ország Magdi anyusa egyre inkább úgy gondolja: fel kellene számolnia pécsi albérletét, amelyet négy éve vett ki, hiszen egyre kevesebb az olyan színészi munka, ami a városhoz köti.


„Ez egy nagyon nehéz szituáció, mert imádok Pécsett lenni, de az ottani darabok, amikben játszom kezdenek kifutni, és nem úgy tűnik, hogy a jövőben lesznek új megkeresések. Budapesten jóval több a felkérésem. Még nem teljesen biztos, hogy fel kell számolnom a pécsi albérletemet, de sajnos meg van rá az esély. Nehéz ettől a szívem, ráadásul ha úgy alakul, hogy mennem kell, akkor ki kell pakolnom a teljes lakást. Még szerencse, hogy a könyvgyűjteményem Budapesten van. (…) Egyedül élek, egyedül kell magam fenntartani, és a színházi munka nem jár fix havi fizetéssel. Bár nem panaszkodom, azt gondolom, hogy luxus nyolcvanévesen fenntartani egy budapesti lakást, egy pécsi albérletet és a balatoni mobilházat.

Sajnos muszáj racionálisan gondolkodnom, de nagyon fájna a szívem Pécsért. Persze bármikor visszatérhetek oda, de nagy biztonságot nyújtott az ottani albérlet” – magyarázta a Ripostnak a színésznő.