Dióssy Klári nehéz éveken ment át, hiszen mindössze négyéves kislányát kellett eltemetnie, aki leukémiában hunyt el. A műsorvezető most őszintén nyilatkozott a gyászidőszakról.


Dióssy Klári, a Ridikül című műsor háziasszonya rendkívül fájdalmas időszakot élt meg. Egyik gyermekét, Adélt 4 éves korában veszítette el, miután a kislány két évig harcolt a leukémiával.

2018-ban az édesanyját is elveszítette, így hosszú gyászidőszakot töltött el. A szegedi származású tévés elmesélte, hogyan próbálta átvészelni a nehézségeket.

„A körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elég indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen. Bár nagyon nehéz volt mindent magam mögött hagyni, a lelkem mélyén éreztem, hogy a környezetváltozás jót fog tenni” – mondta a televíziós.

„Így találtam magam felnőttként Budapesten, család és barátok nélkül, egy hatalmas, kinyitható fővárostérképpel a kezemben, és eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat” – idézte fel ezt az időszakot.

Azóta született egy kisfia is, Máté, aki már 9 éves, és előtte sem titkolják, hogy lenne egy nővére. Adélról képek is vannak a házban, az édesanya pedig kazettákat is őriz a kislányról, de még nem nézte vissza őket.

„A gyászfeldolgozás évtizedeken át tartó folyamat, de a témától már nem ijedek meg. Édesanyám, amíg élt, felháborodott, ha a műsorban a vendégekkel a halálról beszélgettem, és azt kérdezte, miért kell ezt nekem csinálni. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy én is gyógyulok, amikor a sorstársaimnak segítek” – mesélte a Story Magazinnak.