Scarlett Johansson nemrég Gwyneth Paltrow Goop podcastjának volt a vendége, ahol beszélt korábbi házasságairól, többek között az elsőről, amikor Ryan Reynolds felesége volt.


A beszélgetés során Paltrow megkérdezte a színésznőt, hány alkalommal volt férjnél, mire Johansson válaszolta, hogy háromszor. Figyelembe véve, hogy Johansson mindössze 38 éves, ez igen jelentős szám.

Az 50 éves Paltrow így reagált: “Ó, igen, mert elfelejtettem, hogy Ryan Reynolds felesége is voltál. Életcél.”

Johansson, aki 2008 és 2010 között volt Reynolds felesége, elmondta, hogy nem voltak túl sokáig házasok. A színésznő és Paltrow megvitatták, hogy mennyire szeretik Reynoldst. Paltrow azt mondta: “Szeretjük a jó Ryan Reynolds-ot a házban!”, amire Johansson csak annyit válaszolt: “Igen, ő egy jó srác.”

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds 2010 decemberében jelentették be, hogy két év házasság után külön utakon folytatják, válásukat a következő év júliusában véglegesítették.

A színésznő 2019-ben a Page Six-nek már beszélt rövid életű kapcsolatukról, elmondva, hogy Reynolds volt az első férje, de akkor még nagyon fiatal volt. Johansson szerint talán túlságosan romantikusan gondolkodott a házasságról.

Johansson 2014-ben ment férjhez Romain Dauriac újságíróhoz, akivel 2017-ben váltak el. Házasságukból született egy kislány, a most 8 éves Rose. Johansson ezután kezdett randizni a Saturday Night Live humoristájával, Colin Josttal, akivel két évvel később eljegyezte egymást.

Johansson és Jost privát ceremónián házasodtak össze Palisades-i otthonukban, New Yorkban, és 2021-ben megszületett első közös gyermekük, Cosmo. Reynolds pedig 2011-ben kezdett randizni a Pletykafészekből ismert Blake Lively-val, akivel egy évvel később házasodtak össze, és azóta négy közös gyermekük született.