Sebestyén Balázst eddig főleg műsorvezetőként láthattuk, de most egy merőben új területen próbálhatja ki magát.

„Képzeljétek el, hogy felhívtak az Átrium Színházból. Nagyon nagy megtiszteltetés, meg is lepődtem. Van nekik egy darabjuk, aminek az a címe, hogy Fehér nyuszi, vörös nyuszi. A jellegzetessége az, hogy nincs díszlet, nincs rendező, nincs semmi, hanem te ülsz ki a színpadra, és az iráni szerző által odaadott forgatókönyvvel végigviszed azt a 600 embert úgy a színpadon, hogy valójában nem tudod, mi történik a színházi előadás közben, se te, se a nézők” – a Hvg.hu szerint ezeket még kedden reggel mondta Sebestyén Balázs a Rádió1-en két műsorvezető társának, Vadon Jánosnak és Rákóczi Ferencnek.

A Fehér nyuszi, vörös nyuszi című, nemzetközi sikerű darab szerzője az iráni Nassim Soleimanpour, Magyarországon előadta már Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Mucsi Zoltán, Rudolf Péter, Ónodi Eszter, Kovács Patrícia és Péterfy Bori is.

„Mondtam, hogy én nagyon örülök, de nem vagyok színész. Hogy kerülök ilyen illusztris csapatba? Gondolkoztam egy-két napot, hogy tudok-e ezzel valamit kezdeni. Nagyon a komfortzónán kívül van, de nagyon a komfortzónán belül is van. Kértem egy hétvégét, majd azt mondtam, hogy oké!” – mondta a felkérésről Sebestyén Balázs.