Érdekes jelenet zajlott le a Hal a Tortán legutóbbi adásában, amelyben Szabó András vendégül látta Kelemen Annát, Gáspár Virágot, Kökény Attilát és Szorcsik Vikit. Az eheti műsor pikantériája az, hogy Csuti és Viki tavaly nyáron rövid ideig egy párt alkottak.


A szakításuk békésen telt, Csuti pedig a műsor elején azt mondta Kökény Attilának, nekik már nincs elszámolni valójuk. Ehhez képest a keddi epizódban Viki mégis egy „ajándékkal” érkezett az üzletemberhez. A színésznő egy piros masnival átkötött kukazsákot nyújtott át neki ezekkel a szavakkal: „Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt! Bontsd ki!”

A szakításuk békésen zajlott, és a műsor elején Csuti azt mondta Kökény Attilának, hogy nekik már nincs semmi elszámolni valójuk. Ennek ellenére a keddi epizódban Viki egy kukászsákban adta vissza Csuti nála hagyott cuccait : „Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt! Bontsd ki!”Ezt követően Anna félrehívta a színésznőt és megkérdezte, mi volt a szakításuk valódi oka.

„Én nagyon kedveltem a Csutit, tehát nincsen ezzel semmi baj, ő egy nagyon elfoglalt úriember, neki nem volt erre ideje. Szerintem neki nem a párkapcsolat a fontos. Nem véletlenül alakul úgy az élete, ahogy alakul. Mi nagyon jóban maradtunk, barátok vagyunk, tisztelettel vagyunk a másik felé” – magyarázta a színésznő.