Vajna Timi, Andy Vajna özvegye, a legnagyobb titokban érkezett Budapestre, hogy láthassa testvérét, Palácsik Lillát, és két unokaöccsét. A váratlan magyarországi látogatásának valószínűleg nemcsak családi, hanem üzleti okai is vannak.


Timi hosszú idő után végre újra ölelhette szeretteit, főleg imádott testvérét és annak gyermekeit. Palácsik Lilla tavaly augusztus végén adott életet második kisfiának, így Timi kétszeres nagynéni lett. A látogatás során feltehetően üzleti ügyeket is intézett.

A múlt hónapokban Vajna Timi számára nehéz időszak volt, hiszen februárban elvesztette magzatát, ami óriási testi és lelki fájdalommal járt. Bár nagyon szeretne gyermeket, és vágyik a gyermekáldásra, a sors egyelőre nem áll mellette a babaprojektben. Timi azonban nem adja fel, és saját bevallása szerint a lombikprogram lesz a következő lépés.

A hazalátogatás valószínűleg kapcsolódik ahhoz, hogy miután tavaly megkapta az amerikai állampolgárságot, szeretné teljesen felszámolni magyarországi üzleti életét. Ezen kívül, a látogatás során lehetősége volt megölelgesse imádott unokaöccseit is.