Zalatnay Saroltának ambiciózus tervei vannak, köztük egy életrajzi film elkészítése is szerepel. Az énekesnő már el is döntötte, hogy fiatalkori énjét ki alakítsa.
 

A Tények Pluszban Zalatnay Sarolta azt mondta, még mindig az a legnagyobb szívfájdalma, hogy nem született gyermeke. Ugyanakkor jó híreket is közölt: egy életéről szóló filmre vonatkozó ígérvényt már aláírt, a forgatást pedig június-július környékén kezdhetik el – írja a Blikk.

“Fiatalkori énem megjelenítésére Tóth Andi lenne a megfelelő, mivel hasonlóképpen éli az életét és viselkedik” – nyilatkozta Sarolta.

Tóth Andi nemrég bejelentette, hogy visszavonul a színpadtól, ami nagy hatással volt Zalatnayra. Cini úgy reagált: szerinte Andi a mai legjobb fiatal énekesnő, és ez nem az ő véleménye, “hanem egy makacs tény”.

“Andi polihisztor is: utánzós műsorban a döntőig jut, táncos műsorban megnyeri a versenyt, és színészként is helytáll. Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a tollait, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában” – mondta Cini.

Nemrég Szikora Róbert is dicsérte Andit és személyesen szeretné meggyőzni, hogy ne hagyjon fel az énekléssel. Az R-GO frontembere szerint szomorú, hogy egy ilyen szép lelkű és tehetséges lányt, mint Andi, meg tudnak mérgezni a rosszindulatú emberek.