Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori sztárja idén májusban fellép a Budapest Parkban. Állítólagos búcsúturnéjával jövőre az egész világot körbejárja. Nemrég viszont arról rántotta le a leplet, milyen kapcsolatban van a német popzenei duó másik tagjával, Thomas Andersszel.


Az 1980-as évek egyik legmeghatározóbb német popduója, a Modern Talking tagjai éveken keresztül keresték külön-külön az útjukat, néha még együtt is. Az 80-as évek végétől önállóan koncerteztek, majd az 1990-es években néhány évre újra összeálltak. Dieter Bohlen azonban 2003-ban bejelentette, hogy szétválnak, ami még Thomas Anderst is meglepte.

Azóta újra külön utakon járnak, azonban van bennük valami, ami közös: idén mindketten Magyarországon lépnek fel. Thomas Anders júniusban a tízéves Deja Vu fesztiválon fog fellépni Szegeden, míg Dieter Bohlen májusban ad koncertet a Budapest Parkban.

A Modern Talking egykori szőke hercege most az állítólagos búcsúkoncertje miatt nyilatkozott a Blikknek, ahol elmondta, nem ez az első alkalom, hogy Magyarországon jár.

1998-ban a Modern Talkinggal jártam már Budapesten. Arra emlékszem, hogy több mint egymillió ember előtt léptünk fel

– mondta a lapnak.

Az énekest arról is kérdezték, hogy milyen kapcsolatban van most az egykori duó másik tagjával, Thomas Andersszel, amelyre Bohlen azt válaszolta, hogy egyáltalán nem beszélnek már egymással.