Hollywoodban sosem lehet tudni, mikor kerül elő egy újabb meglepő történet. Idén az egyik legérdekesebb sztori a feltételezés, hogy Woody Harrelson és Matthew McConaughey testvérek lehetnek a valóságban. A The Late Show with Stephen Colbert műsorában Woody beszélt a felvetésről.


Az ötlet egy közös görögországi utazás során merült fel néhány évvel ezelőtt, amikor a két színész családja együtt vakációzott. Matthew édesanyja elmesélte, hogy valaha “ismerős” volt Woody apjával.

“Kiderítettük, mit jelent ez az ‘ismerős’, és megvizsgáltuk az időpontokat. Az apám akkoriban szabadságon volt, amikor anyám és ő éppen válófélben voltak” – mondta el Matthew egy interjúban Kelly Ripával. Woody elismerte, hogy van “némi alapja” annak, hogy esetleg közös apjuk lehet.

A két sztár már évek óta állítólag hasonlít egymásra. “A családom azt gondolja, hogy sok képen én vagyok ő. Az ő családja szerint sok képen ő vagyok én” – mondta Matthew. Mindkét színész szeretne DNS-tesztet csináltatni, hogy kiderüljön az igazság.